Γνώρισε τη fuelBinazi

Γνώρισε τη fuelBinazi

Η ΕΤΑΙΡΙΑ
H fuelBinazi μετά από 45 και πλέον χρόνια λειτουργίας, συνεχίζει να κατέχει σημαντική θέση στην αγορά του πετρελαίου θέρμανσης και να εξυπηρετεί εκατοντάδες νοικοκυριά με συνέπεια και υπευθυνότητα.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις , με ολοκληρωμένο σύστημα ελέγχου εισροών-εκροών της Singular Logic και πιστοποιημένη ογκομέτρηση δεξαμενών της Μetricon αποδεικνύουν την άρτια οργάνωση και τον πλήρη εξοπλισμό της εταιρίας. Αποθήκες 200.000 λίτρων μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες των πελατών της, ακόμα και στις πιο δύσκολες περιόδους.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
H fuelBinazi ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με την πώληση πετρελαίου θέρμανσης σε:
  πελάτες λιανικής (πολυκατοικίες, μονοκατοικίες)
  πελάτες χονδρικής (μεταπωλητές πετρελαίου, ξενοδοχεία, σχολεία, μεγάλες επιχειρήσεις).

ΠΟΙΟΤΗΤΑ
Καθημερινοί δειγματοληπτικοί έλεγχοι διασφαλίζουν την άριστη ποιότητα του προϊόντος της. Εγγύηση αποτελούν οι επώνυμες προμηθεύτριες εταιρίες πετρελαιοειδών (ΕΚΟ, SHELL, AVIN, JETOIL, CYCLON).

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕΣΑ
Ιδιόκτητο Δ.Χ βυτιοφόρο χωρητικότητας 42000 λίτρων εξυπηρετεί άμεσα τις ανάγκες της εταιρίας, περιορίζοντας το κόστος μεταφοράς από και προς τα διυλιστήρια. Ιδιόκτητα βυτιοφόρα μικρής και μεγάλης χωρητικότητας και ένα ολοκληρωμένο δίκτυο διανομής καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών της σε κάθε σημείο της πόλης και των ανατολικών προαστίων.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
Έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό είναι πρόθυμο να εξυπηρετήσει και να δώσει λύση σε κάθε πρόβλημα. Μη διστάσετε να απευθυνθείτε στο γραφείο για οτιδήποτε σας απασχολεί αλλά και να ενημερωθείτε ή να υποβάλλεται ηλεκτρονικά το αίτημα του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Η παράδοση του πετρελαίου γίνεται άμεσα, γρήγορα, με απόλυτη συνέπεια, ακρίβεια και χωρίς καθυστερήσεις. Απόδειξη, η εμπιστοσύνη και η προτίμηση των πελατών της.

ΤΙΜΕΣ
Η μακροχρόνια θέση της εταιρίας στην αγορά αλλά και η μη δέσμευση της με αποκλειστικές συμβάσεις και συνεργασίες, της δίνει τη δυνατότητα να διαπραγματεύεται την καλύτερη ποιότητα στις καλύτερες τιμές.